NYHETER ANGÅENDE HIGH VOLTAGE ROCKEKLUBB29.05.2010 - ENDRING I STYRET
Rune Malvik er valgt inn i styret. Maja Wiig Nilstad har gått ut av styret.

11.01.2010 - NYTT STYRE
Maja Wiig Nilstad er valgt inn i styret til High Voltage Rockeklubb. Vi har dessverre mistet Stine Lill Blindheim i høst da tiden hennes ikke strakk til. Ellers er Lena Waldum, Aksel Sindre Farstad, Camilla Løvik og Ann Kristin Kraft gjenvalgt i styret i dag. Styreleder er Lena Waldum.

25.08.2009 - NY STYRELEDER
Lena Waldum tar over vervet som styreleder i High Voltage Rockeklubb.
Dette etter full enighet i styret. Tidligere styreleder Aksel Sindre Farstad ønsket å kunne bruke mer av tiden på å konsentrere seg om den økonomiske biten.

25.08.2009 - NYTT STYREMEDLEM PÅ PLASS
Ann-Kristin Kraft er valgt inn i styret. Vi hadde mange gode kandidater denne gang, noe som var veldig positivt. Med oss som vara-styremedlem har vi også fått Gunnar Hreindal.

20.08.2009 - TRENGER NYTT STYREMEDLEM
Franck Sundet har gått ut av styret grunnet økt aktivitet i jobb og idrett. Derfor er vi for tiden på jakt etter gode kandidater til styret. Gjerne noen fra Fosen, for å få til mer her ute. Har 2 kandidater allerede, men begge er fra Trondheim. Vara-styremedlemmer trenger vi også.
Ellers var det en fin onsdag med Rammsund på Blæst i går, og med tanke på at dette var en hverdag så var det godt med publikum og god stemning.

16.08.2009 - GODT BESØKT KONSERT PÅ BREKSTAD
Vi er godt fornøyd med oppmøtet til Rammsund konserten på Folk Flest i går.
Hadde det vært slik hver gang vi hadde konsert her ute så hadde det blitt oftere. Nå trenger vi bare at folket her ute viser engasjement også som aktive medlemmer i rockeklubben, da blir det mer her ute også.

13.08.2009 - NINGUN EXTREMO
Etter forhandlinger angående lysmann blir Ningun Extremo klart som supportband for Rammsund.

01.08.2009 - NYHETENE PÅ PLASS IGJEN
Etter lang tids problemer med nyhetene er vi tilbake. Det var noen tekniske problemer med nyhetssiden som hindret oss å legge ut hva som skjedde i rockeklubben etterhvert som det skjedde. Det er nå lagt inn nyheter som har kommet i mellomtiden.

31.07.2009 - PURE FAEN TIL BREKSTAD
Endelig er bandet Pure Faen klar for Folk Flest. De kommer til å spille på livescenen der den 17 oktober 2009. Bandet synger låter som burde passe ett trøndersk publikum perfekt, altså om HB og annet fanteri :)
Vi gleder oss og ser frem til denne begivenheten.

25.07.2009 - RAMMSUND TIL BREKSTAD
Vi i rockeklubben har fått gjennomslag for å kjøre en konsert med Rammsund på Folk Flest 15 august. Inngang er satt til kr 150. Dette blir første konserten til rockeklubben der nede siden utestedet fikk nye eiere og skiftet navn fra Norsk Rock Kafe til Folk Flest. Vi ser frem til varig samarbeid på livescenen.

19.07.2009 - SAINT DEAMON TIL BJUGN
Ett band vi i High Voltage Rockeklubb har kjempet lenge for å få til Fosen er endelig klart for Fosen Rock Festival som går av stabelen 30-31 oktober.Dette er bandet Saint Deamon med norges egen Jan Thore Grefstad på vokal. Vi gleder oss allerede. Ellers kommer bl.a. Freak Kitchen og Pagan's Mind. En stor takk til Christer Harøy og resten av gjengen.

30.06.2009 - RAMMSUND TIL TRONDHEIM
Vi har klart det. Rammsund er klar for Trondheim. De spiller på Blæst 19 august. Vårt andre arrangement i Trondheim.

24.04.2009 - VG DRITER SEG UT
VG fremstiller i dag Roy Khan som norges ukjente metal konge. Det er vi fullstendig enig i at han er. Norges metal konge altså. At han er ukjent får inkompetansen til norske musikkjournalister ta sin del av ansvaret for. Kun fagpressen som følger med. VG, Dagbladet og de der skriver kun om dophoder og silikonstruttende blondiner i hovedsak, så da kan de ta skylden selv for at de ikke får med hva som skjer innen ekte musikk. Til og med Jørn Lande, en annen fremstående vokalist her i landet får lite pressedekning, men nede i Europa hvor de følger med er han stor.

04.03.2009 - GRASROTANDELEN
High Voltage Rockeklubb er nå registrert under Grasrotandelen til Norsk Tipping. Husk på oss neste gang dere skal tippe gjennom Norsk Tipping.

11.01.2009 - NYTT STYRE
I tillegg til oss som var med fra tidligere har vi også Franck Sundet som styremedlem og Arve Hegglund som vara-styremedlem.

03.03.2009 - SENKET MEDLEMSAVGIFT
Vi har bestemt oss for å senke medlemsavgiften til kr 200 pr år og har gjort det gratis å bli medlem for dem under 18 år. Så nå er det bare å ta kontakt.

16.12.2008 - NYE STYREMEDLEMMER
Camilla Sundseth Løvik og Stine Lill Blindheim har steppet inn i styret som erstattere for Gunnhild Bakken og Anders Aae som trakk seg grunnet den økonomiske situasjonen. De nye sitter til nyvalg av hele styret 11 januar 2009.

27.10.2008 - NYTT STYREMEDLEM
Anders Aae er valgt inn i styret etter en kjempeieinnsats som frivillig under Edenbridge, Where Angels Fall og Tellus Requiem konserten.

12.10.2008 - TELLUS REQUIEM
Tellus Requiem tar over supportjobben for Memorized Dreams.

26.08.2008 - SKJENKEBEVILGNING
Vi fikk i dag ja på søknaden om skjenkebevilgning fra kl 20.00. til kl 02.00. under konserten på Rosendal 25 oktober. Det blir servert øl, vin og cider til hyggelige priser.

19.08.2008 - BILLETTER TIL EDENBRIDGE
Da er billettene til Edenbridge konserten lagt ut gjennom Billettservice.

13.08.2008 - HØSTENSKONSERTPLAN
Da er høstens konsertplan klar.
Det blir Strongwater, Memorized Dreams, Where Angels Fall, Edenbridge og Highland Glory.

05.08.2008 - MEMORIZED DREAMS OGSÅ KLAR
Fosens egne Memorized Dreams skal også spille support for Edenbridge. Det blir altså 2 support band for Edenbridge. Noe som gjør det til en helaften.

31.07.2008 -EDENBRIDGE TIL TRONDHEIM
Rockeklubben tar steget over fjorden og arrangerer vår første konsert i Trondheim. Først ute er Edenbridge fra Østerrike, og med som support får de Where Angels Fall og muligens ett lokalt band.
Konserten blir holdt på Rosendal Teater den 25 oktober.

05.07.2008 -T-SKJORTER TIL SALGS
De offisielle High Voltage Rockeklubb t-skjortene er nå klar for salg.
Pris er kun kr 120 pr stk. Ta kontakt og oppgi størrelse, så tar vi det derfra .

28.06.2008 - MAKS FRA FRIFONDET IGJEN
Tilsammen 45 klubber og festivaler over hele landet mottok støtte. Av de som håvet inn “storgevinstene” kan vi nevne: Bygdealarm (20 000 kr), High Voltage Rockeklubb (25 000 kr), Motstøyfestivalen (Notodden, 25 000 kr), Skigarden Bluesklubb (21 000 kr) og Phonofestivalen i Bergen (25 000 kr).

27.06.2008 - HOVEDMÅLENE OPPNÅDD
Noen sa det var umulig, men vi har klart det etter 1,5 år. Til høsten får vi egen avdeling på den største uteplassen på Brekstad, vi får ned prisene i baren og vi oppnår en mer aktiv livescene for rock/metal. Uteplassen vil nå kjøpe inn eget PA-system, noe som vil redusere kostnadene ved slike arrangement betraktelig. Ellers bygges backstage ut, slik at det blir presentabelt overfor større artister.

17.05.2008 - BILDER LAGT UT
Bilder fra konserten med Pånnivågn og Rammsund er lagt ut. Det er også lagt ut bilder fra lørdagskvelden da vi hadde en grillfest sammen med Rammsund på Sveins Brygge, Beian.

13.04.2008 - GRATIS INNGANG
De som er i besittelse av en Rammkuk, altså den offisielle Rammsund dildoen som er for salg i Rammsund sin egen webshop, får GRATIS inngang på konserten 9 mai.
Fortell det til alle dine venner og på jobben til dem som har interesse av det.
Det hjelper ikke å komme med hvilken som helst dildo, det må være selve Rammkuken. Rammkuken er en direkte avstøpning av Geir Gråbein sitt eget erigerte organ. Den blir ofte brukt på konserter. Gled dere, dette blir ett show dere sjelden får oppleve på Fosen.

Medlemsskap i High Voltage Rockeklubb gir selvfølgelig også gratis inngang til konserten. Det skal alltid lønne seg å være medlem i klubben.

02.04.2008 - RAMMSUND + PÅNNIVÅGN
Fredag 9 mai er det som de fleste kjenner til en konsert med Rammsund på Norsk Rock Kafé som vi i High Voltage står som arrangør av. Vi har nå oppvarmingsbandet klart. Det blir ingen ringere enn Pånnivågn som har kultstatus i Steinkjerområdet allerede.
Rammsund spiller Rammstein låte på en gjennomført måte korrekt oversatt til nynorsk.
Pånnivågn spiller egne hardrock låter med tekster om særtrønderske fenomen.
Dette blir en stor aften. To meget gode band du ikke bør gå glipp av.

20.02.2008 - GRIFFIN BASSIST SKADET
En sørgelig nyhet til alle som hadde gledet seg til Griffin konserten 8 mars. Bassisten har revet av et korsbånd og er sykemeldt ut april. Så bandet har gitt beskjed om at de ikke klarer gjennomføre konserten.

10.02.2008 - SPECULUM OG SHROUD
Konserten med Speculum og Shroud var en suksess. Dessverre ble den avbrutt 5 sanger før Shroud var ferdig, og det lot seg ikke gjøre å fullføre. Dermed ble Shroud snytt for å få presentere sine 5 beste sanger for sitt nye publikum og for tilreisende fans. Dette skal vi forsøke gjøre noe med senere i år i form av en ny konsert. Håper flere finner veien da, for dette bør dere få med.

17.01.2008 - STATOIL
Klubbens ny sponsoransvarlig, Lars Magnus Engås, har i dag startet arbeidet sitt som styremedlem. Han har levert en søknad til Statoil om pengestøtte til vår kjære rockeklubb. Dette så vi får gjort mer for lokal ungdom under 18 år som setter pris på god musikk (les rock/metal).

11.01.20078 - NYTT STYRE
Det er i dag 1 år siden klubben ble stiftet.
I den anledning var det nyvalg. De nye styremedlemmene ble:

Jonas Eide
Ekaterina Vasilyeva Konstantinovna
Lars Magnus Engås

Ellers fortsetter både styreleder og nestleder, altså Aksel Sindre Farstad og Gunnhild Eidsaune Bakken etter å ha blitt gjenvalgt med glans.

25.09.2007 - ROCK/METAL AFTEN
20 oktober blir det rock/metal aften på Bowlingen i Bjugn.
Dette i regi av High Voltage Rockeklubb.
Våre medlemmer bestemmer musikken på en uteplass for første gang.
Vi ser sykt frem til dette. Keep it heavy!

06.08.2007 - BILDER
Vi har startet arbeidet med å legge inn bilder fra våre arrangement på nettsiden.

05.08.2007 - NYTT STYREMEDLEM
Hanne Såffie "Hannibal" Skaret ble valgt inn i styret. Det ble også bestemt at Jonas Eide som er junior ansvarlig får stemmerett i styret og får møte på dem styremøtene han finner av interesse. Styret besluttet også å gi idegruppen en ny sjanse. Jonas Eide er fortsatt på plass, med seg får han Linda Engås og kanskje Ove Løkken. Sammen har de i oppgave å samle maks 6 stk med seg selv som skal komme med ideer som styret skal vurdere.

17.07.2007 - INTERVJUET AV FOSNA-FOLKET
Helt uavhengig av at vi i går ble kjent gjennom intervju i landsdekkende nettside ble 3 av 4 styremedlemmer i dag intervjuet av lokalavisen. Moro at de også våkner av dvalen, det var på tide.

16.07.2007 - INTERVJU I HEAVYMETAL.NO
I anledning konserten med Electric Sheriff og Triosphere har rockeklubben vår blitt kjent også utenfor Fosen. Dette medførte at www.heavymetal.no tok kontakt for intervju.

26.06.2007 - FØRSTE KONSERT ANNONSERES
Den 21 juli blir det konsert med Electric Sheriff og Triosphere.
Stedet blir live scenen til Norsk Rock Kafè.
Triosphere har vært på turne med WASP, og de har varmet opp for Kamelot.

25.06.2007 - SIDEN ER ENDELIG OPPE Å GÅR!
Da er vi endelig klare med den offisielle hjemmesiden. Noe arbeid gjenstår, men det jobber vi med!